Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-101$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | ВА604916 Пасальський, Богдан Кирилович. Хімія харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / Б. К. Пасальський ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 196 с. - ISBN 966-7376-47-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | В345412/Ч. 3 Чистяков, Игорь Дмитриевич Физико-механические свойства сырья и готовой продукции пищевых производств [Текст] : учеб. пособие / И. Д. Чистяков. - Ростов-на-Дону : Донской гос. технический ун-т, 2001 . Ч. 3 : Молекулярное строение, химический состав и структура пищевых материалов. - Ростов-на-Дону : [б.и.], 2001. - 70 с.: рис. - Библиогр.: с. 68. - ISBN 5-7890-0158-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донской гос. технический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА625329 Ратушный, А. С.. Изменение белков и других азотистых веществ при кулинарной обработке продуктов [Текст] : учеб. пособие по дисциплине "Технология продукции общественного питания" для студ. вузов, обуч. по спец. 271200-Технология продуктов общественного питания / А. С. Ратушный [и др.]. - М. : [б.и.], 2001. - 104 с. - Библиогр. рек. лит.: с.99-103. - ISBN 5-7237-0266-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Литвинова, Е. В.; Иванникова, Т. В.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА663149 Хімія харчування [Текст] : метод. матеріали / упоряд. О. Каретникова, Г. Мальченко. - К. : Редакції загальнопедагогічних газет, 2005. - 128 с. - (Бібліотека "Шкільного світу". Хімія. Біологія). - ISBN 966-8651-32-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Каретникова, О. (упоряд.); Мальченко, Г. (упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | СТ1509/Ч. 3 Продукти харчові нежирові. Визначання вмісту залишків пестицидів газохроматографічним методом [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004 . - (Національний стандарт України). Ч. 3 : ДСТУ EN 12393-3:2003; Визначання та підтверджувальні випробовування (EN 12393-3:1998, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. І. Гогоман [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гогоман, І (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СТ1509/Ч. 2 Продукти харчові нежирові. Визначання вмісту залишків пестицидів газохроматографічним методом [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ EN 12393-2:2003; Методи екстрагування та очищання (EN 12393-2:1998, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. І. Гогоман [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - IV, 29 c. - Бібліогр.: с. 28Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гогоман, І (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | СТ1744 ДСТУ EN 12856:2003 Продукти харчові. Визначання ацесульфаму-К, аспартаму та сахарину. Метод високоефективної рідинної хроматографії (EN 12856:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Кузнєцов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - IV, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кузнєцов, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | СТ2426 ДСТУ ISO 5498:2004 Продукти сільськогосподарські харчові. Загальний метод визначання вмісту сирої клітковини (ISO 5498:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. С. Мельничук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.05.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мельничук, С. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | Р107151 Технологія природних вітамінів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та написання рефератів для студ. спец. 7.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Штанько, Олег Анатолійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА712253 Пигменты пищевых производств (меланоидины) [Текст] : [монография] / В. Ф. Селеменев [и др.]. - М. : ДеЛи принт, 2008. - 245 с. - Библиогр.: с. 219-243. - ISBN 978-5-94343-164-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Селеменев, Владимир Федорович; Рудаков, Олег Борисович; Славинская, Галина Владимировна; Дроздова, Наталья Владимировна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ІР8203 Investigation on some metals levels in wheat samples [Text] / Andrzej Bichoński [et al.]. - Cracow : [s. n.], 1991. - 10 p. : tab. - (Raport / Inst. fizyki jądrowej ; №1567/C). - 70 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Bichoński, Andrzej; Dutkiewicz, Erazm Marian; Knap, Wiesław; Macharski, Piotr; Mikulski, Jan
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | СТ5079/1 Харчова промисловість. Методики виконання вимірювання [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ 5098-1:2008. Загальні вимоги. - Чинний від 2009-07-01. - К., 2010. - III, 8 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | СТ5096 ДСТУ 7132:2009 Продукти харчові. Метод визначання вмісту загального селену [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 14 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВС50962 Полумбрик, Максим Олегович. Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини [Текст] / М. О. Полумбрик ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Академперіодика, 2011. - 486 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-360-165-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА804558 Жири у виробництві харчової продукції [Текст] : монографія / [Л. З. Шильман та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана. - Суми : Університетська книга, 2016. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-277. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-782-6. - ISBN 978-966-680-781-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Обозна, Маргарита Василівна; Шильман, Лев Залманович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | В357861/2 Глобальне здоров'я, якість та безпека життя (основи нутриціології, харчові та біологічно активні добавки, добавки в косметичних засобах, токсичні ксенобіотики, органічне землеробство, допінгові та наркотичні засоби, біологічні отрути, стрес, паразитологія, генетична інженерія) [Текст] : [в 3 т.] / [Войціцький В. М. та ін. ; під заг. ред. В. О. Ушкалова]. - Київ : Компринт, 2019. Т. 2. - 2019. - 639 с. : табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-911-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Войціцький, Володимир Михайлович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Данчук, В'ячеслав Володимирович; Дрозда, Валентин Федорович; Баранов, Юрій Сергійович; Бондаренко, Ілона Володимирівна; Давиденко, Анатолій Васильович; Жирнов, Віктор Валентинович; Іщенко, Людмила Мар'янівна; Лапоша, Олена Адамівна; Мідик, Світлана Вікторівна; Морозова, Валерія Сергіївна; Рихлівський, Ігор Петрович; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович; Ушкалов, Валерій Олександрович \ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ІВ231209 Raab, Miroslav (1938–). Lidé kolem stolu aneb Úvod do mezilidské chemie [Text] / Miroslav Raab. - Praha : Academia, 2022. - 339 s. : obr. - Назва на корінці : Lidé kolem stolu. - Бібліогр.: с. 336-337. - ISBN 978-80-200-3323-9 (brožováno)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|