Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (28)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-106<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ВА724869
Тюрікова, Інна Станіславівна.
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ [Текст] : моногр. / І. С. Тюрікова ; Укоопспілка, Полтав. ун-т споживч. кооперації України, Каф. технології та організації харч. вир-в. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 237 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214-220. - 1000 прим. - ISBN 978-966-184-064-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА400427
Леус, Руслан Миколайович.
Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Леус Руслан Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ІВ223124

Water management in the design and distribution quality of foods [Text] : ISOPOW 7 / ed. by Yrjö H. Roos, R. B. Leslie, Peter J. Lillford. - Lancaster ; Basel : Technomic publ., 1999. - XVI, 602 p. : fig. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 1-56676-763-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Roos, Yrjö H. (ред.); Leslie, R. B. (ред.); Lillford, Peter J. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА821495
Шаповал, Світлана Леонідівна.
Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів [Текст] : монографія / С. Л. Шаповал, Р. П. Романенко, Н. П. Форостяна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. - 191 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 178-191. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-849-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 641.1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Романенко, Роман Петрович; Форостяна, Нінель Петрівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА845376
Кордзая, Натела Ревазівна.
Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції [Текст] : монографія / Кордзая Н. Р., Єгоров Б. В. - Херсон : ОЛДІ-плюс, 2019. - 156 с. : рис. - Бібліогр.: с. 139-156. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-320-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єгоров, Богдан Вікторович

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ІВ228617

Food Safety and Security: an International Aspect [Text] : monography / [N. Kordzaia et al.]. - Kherson : OLDI-PLUS, 2020. - 125 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 copies прим. - ISBN 978-966-289-392-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Kordzaia, Natela; Iegorov, Bogdan; Trajkovska, Biljana; R Naveen Kumar; Osmanaj, Besjan; Ilyasoglu, Alona; Kochoski, Ljupche; Putchaa Uday Kumar; R Hemalatha

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС140272
Леус, Руслан Миколайович.
Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Леус Руслан Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 145 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 132-145.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського