Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-106.2 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. | В354687/1 Реология в процессах производства пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие : в 2 ч. / Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х. : ХГУПТ, 2012 . Ч. 1 : Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей / [А. И. Черевко и др.]. - 2012. - 180 с. : рис. - Бібліогр.: с. 178-180. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-275-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Александр Иванович; Михайлов, Валерий Михайлович; Маяк, Виталий Иванович; Маяк, Ольга Анатольевна; Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|