![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-33 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА837590 Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / [В. П. Славов та ін.] ; за наук. ред. В. П. Славова та О. В. Коваленко ; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019. - 355 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-485-255-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Славов, Володимир Петрович; Коваленко, Ольга Володимирівна; Біденко, Володимир Миколайович; Дідух, Микола Ілліч; Трохименко, Віта Зигмундівна; Ковальчук, Тетяна Іванівна; Вербельчук, Сергій Петрович; Кальчук, Любов Аскольдівна; Славов, Володимир Петрович (ред.); Коваленко, Ольга Володимирівна (ред.); Житомирський національний агроекологічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|