Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (92)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (86)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 180
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС52968
Егорова, Антонина Викторовна.
Разработка технологии производства безлактозного зернового продукта [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Егорова Антонина Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 186 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС95039
   Шевченко, Олександр Юхимович.
Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 381 арк.: рис., табл. - арк. 323-343

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС54687
Решта, Сентябрина Петровна.
Разработка биотехнологии композиционных пищевых продуктов на основе вторичного зернового сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Решта Сентябрина Петровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 244 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС58814
Чуйко, Людмила Алексеевна.
Товароведная оценка пищевых добавок и продуктов профилактического действия из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Чуйко Людмила Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 249 л. - л. 170-188

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС59368
Погарская, Виктория Вадимовна.
Формирование качества каротиноидных фитодобавок профилактического действия из моркови и их использование в продуктах питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Погарская Виктория Вадимовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 272 л. - л. 158-175

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС51602 з додат.
   Сирохман, Іван Васильович.
Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Центральна спілка споживчих товариств України, Львівська комерційна академія. - Львів, 1995. - 635 л.+додат.210л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія; Центральна спілка споживчих товариств України; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА288867
Антіпіна, Олена Олексіївна.
Розробка хіміко-технологічних основ одержання харчового білку та волокон з вторинних зернових ресурсів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антіпіна Олена Олексіївна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА296432
Решта, Сентябрина Петрівна.
Розробка біотехнології композиційних харчових продуктів на основі вторинної зернової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Решта Сентябрина Петрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА293188
   Сирохман, Іван Васильович.
Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1995. - 46 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА344978
   Шевченко, Олександр Юхимович.
Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА301650
Чуйко, Людмила Олексіївна.
Товарознавча оцінка харчових добавок та продуктів профілактичної дії з квіткового пилку та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Чуйко Людмила Олексіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА301658
   Погарська, Вікторія Вадимівна.
Формування якості каротиноїдних фітодобавок профілактичної дії з моркви та їх використання в продуктах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Погарська Вікторія Вадимівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА301770
   Данилова, Людмила Андріївна.
Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.06 / Данилова Людмила Андріївна ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний політехнічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА562018
Власова, Лариса Леонтіївна.
Практичні заняття з товарознавства продовольчих товарів [Текст] : навч. посібник / Л. Л. Власова. - К. : Вища шк., 1995. - 54 с. - ISBN 5-11-004507-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА567775

Шляхи підвищення якості та вдосконалення асортименту товарів в умовах переходу до ринку [Текст] : зб. наук. праць / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. А. Є. Мірошников [та ін.]. - К. : [б.в.], 1996. - 198 с. - ISBN 5-7763-1650-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мірошников, А. Є. (відп. ред.); Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
В341474/Ч. 1
Методичні вказівки з підготовки до державних іспитів з фаху 7.050301 [Текст] : запитання тестів / авт.- уклад. Н. Я. Орлова [та ін.] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 1997 .
Ч. 1. - К. : [б.в.], 1997. - 47 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Орлова, Н. Я \авт.- уклад.\; Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА570792

Специализированные продукты детского питания, прошедшие экспертизу в Институте питания РАМН и гигиеническую сертификацию в Госкомсанэпиднадзоре России [Текст] : каталог. - М. : [б.в.], 1996. - 96 с. - ISBN 5-87664-066-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
Ва581289

Новые технологии витаминных углеводсодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия [Текст] / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания, Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - Х. : [б.в.] ; К. : [б.в.], 1997. - 290 с. - ISBN 5-7763-8314-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Павлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Гулый, Иван Степанович; Симахина, Галина Александровна; Соколова, Лора Михайловна; Харьковская государственная академия технологии и организации питания; Украинский гос. ун-т пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА582662
   Сирохман, Іван Васильович.
Товарознавство продовольчих товарів [Текст] / І. В. Сирохман [та ін]. - К. : Лібра, 1998. - 632 с. - ISBN 966-7035-01-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомич

Видання зберігається у :

20.
Р81374

Методичні вказівки для самостійного вивчення та підготовки до усного заліку з курсу "Товарознавство продовольчих товарів". Розділи: "Харчові жири", "Молочні та яєчні товари", "М'ясні товари", "Рибні товари" [Текст] : для студ. товарознавчого фак. заоч. форми навч. та спец. 7.050301 "Товарознавство і торгівля продовольчими товарами", 7.050303 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050304 "Захист прав споживачів", 7.050305 "Зберігання продовольчих товарів" / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Є. В. Тищенко [та ін.]. - К. : [б.в.], 1997. - 30 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тищенко, Євгенія Василівна (уклад.); Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського