![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-909 я73-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА606614 Конвісер, Ігор Олександрович. Наукові основи зберігання харчових продуктів [Текст] : навч. посібник / І. О. Конвісер, О. С. Болілий ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : КДТЕУ, 2001. - 236 с.: рис. - ISBN 966-7376-84-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Болілий, Олександр Сергійович; Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|