![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-91$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА702987 Основы спектральной компьютерной квалиметрии жидких сред [Текст] / А. Е. Краснов [и др.] ; ред. А. Е. Краснов ; Московский гос. ун-т технологий и управления. - М. : Юриспруденция, 2007. - 263 с. - Библиогр.: с. 208-242. - ISBN 978-5-9516-0273-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Краснов, А. Е.; Воробьева, А. В.; Кузнецова, Ю. Г.; Красников, С. А.; Краснова, Н. А.; Анискин, Д. Ю.; Краснов, А. Е. (ред.); Московский гос. университет технологий и управления
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА771356 Пивоваров, Павло Петрович. Удосконалення методології експертизи поруватих харчових продуктів [Текст] : монографія / П. П. Пивоваров, В. О. Захаренко, Т. В. Трощий ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 347 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 310-347. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-274-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Захаренко, Віталій Олександрович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|