![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС50535 Фалько, Леонид Григорьевич. Виброадгезионная сепарация сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонид Григорьевич ; Донецкий коммерческий ин-т. - Донецк, 1995. - 304 л.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Донецкий коммерческий институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА291882 Фалько, Леонід Григорович. Віброадгезійна сепарація сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонід Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА725835 Фалько, А. Л.. Размерная классификация сыпучих пищевых продуктов [Текст] : монография / А. Л. Фалько ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЕТ, 2010. - 214 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 205-213. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-164-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|