Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (35)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.
ДС40607
Серпученко, Вадим Геннадиевич.
Фильтрование неорганическими мембранами белок- и жиросодержащих вод предприятий пищевой промышленности [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Серпученко Вадим Геннадиевич ; КТИПП. - К., 1993. - 223 л. - Библиогр.:л.201-223

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС50535
Фалько, Леонид Григорьевич.
Виброадгезионная сепарация сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонид Григорьевич ; Донецкий коммерческий ин-т. - Донецк, 1995. - 304 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий коммерческий институт

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС91025
Федорів, Віктор Михайлович.
Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Федорів Віктор Михайлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 159 арк.: рис. - арк. 121-135

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС55632
Гуцалюк, Валерий Михайлович.
Концентрирование и очистка растворов биополимеров пищевого назначения ультрафильтрацией [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Гуцалюк ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 589 с.: ил.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС64799
Фалько, Александр Леонидович.
Оптимизация режимов и параметров работы виброадгезионного сепаратора сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Александр Леонидович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли. - Донецк, 1999. - 255 л. - л. 205-215

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА291882
Фалько, Леонід Григорович.
Віброадгезійна сепарація сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонід Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА293501
   Гуцалюк, Валерій Михайлович.
Концентрування та очищення розчинів біополімерів харчового призначення ультрафільтрацією [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуцалюк Валерій Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА335682
Федорів, Віктор Михайлович.
Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.М.Федорів ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА307130
   Фалько, Олександр Леонідович.
Оптимізація режимів і параметрів роботи віброадгезійного сепаратора сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Олександр Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р105462

Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи "Вивчення роботи обладнання для очищення і сортування сипкої сировини харчових виробництв" для студ. спец. 7.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Санов. - К. : НУХТ, 2005. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Санов, Валерій Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р106312

Обладнання для просіювання сипких матеріалів у харчовій промисловості [Текст] : конспект лекцій з дисципліни "Технологічне обладнання харчових виробів" для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" ден. і заоч. форм навч. / О. В. Ковальов [та ін.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 45 с.: рис. - Бібліогр.: с. 44

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ковальов, Олександр Володимирович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Аністатенко, Володимир Олексійович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Федорів, Віктор Михайлович; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА725835
Фалько, А. Л..
Размерная классификация сыпучих пищевых продуктов [Текст] : монография / А. Л. Фалько ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЕТ, 2010. - 214 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 205-213. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-164-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

13.
ВА752460
Фалько, Александр Леонидович.
Концептуальные основы создания вибрационных машин для калибровки и сепарации зерновых и овощных культур [Текст] : монография / А. Л. Фалько, И. Н. Заплетников ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : [б. и.], 2012. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 165-177. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-268-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Заплетников, Игорь Николаевич; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА769274
Іскович-Лотоцький, Ростислав Дмитрович.
Використання гідроімпульсного приводу в обладнанні переробних виробництв [Текст] : монографія / Р. Д. Іскович-Лотоцький, Р. Р. Обертюх, О. В. Поліщук ; Вінниц. нац. техн. ун-т. - Вінниця : ВНТУ, 2013. - 115 с. : рис. - Назва обкл. : Використання гідроімпульсного приводу в обладнанні харчових переробних виробництв. - Бібліогр.: с. 104-115. - 300 (1-й запуск 1-75) прим. - ISBN 978-966-641-523-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Обертюх, Роман Романович; Поліщук, Олександр Васильович; Вінницький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА409589
   Фалько, Олександр Леонідович.
Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Фалько Олександр Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 46 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА410025
Гафуров, Олег Вікторович.
Удосконалення процесу ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гафуров Олег Вікторович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-5 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА419266
Савченко-Перерва, Марина Юріївна.
Удосконалення вихрових апаратів для інтенсифікації процесу вловлення пилоподібних продуктів в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Савченко-Перерва Марина Юріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА801357
   Поперечний, Анатолій Микитович.
Інтенсифікація ультрафільтраційного концентрування харчових дисперсних систем вібраційним впливом [Текст] : монографія / А. М. Поперечний ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 170 с. : рис., табл. - Назва обкл., корінця : Інтенсифікація ультрафільтраційного концентратування харчових дисперсних систем вібраційним впливом. - Бібліогр.: с. 151-170. - 300 прим. - ISBN 978-617-579-987-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА813789
   Якуба, О. Р.
Механічні пиловловлювачі та фільтри в технології комплексного очищення харчових пилоподібних продуктів [Текст] : монографія / О. Р. Якуба, М. Ю. Савченко-Перерва, С. М. Сабадаш ; [в авт. ред.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : Сум. нац. аграр. ун-т, 2017. - 197 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-197. - 100 прим. - ISBN 978-617-593-049-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.02 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА445853
Пащенко, Богдан Сергійович.
Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних параметрів фільтрувальних елементів та осаду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Пащенко Богдан Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 22 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського