Пошуковий запит: (<.>U=Л812.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
|
1. | ДС40607 Серпученко, Вадим Геннадиевич. Фильтрование неорганическими мембранами белок- и жиросодержащих вод предприятий пищевой промышленности [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Серпученко Вадим Геннадиевич ; КТИПП. - К., 1993. - 223 л. - Библиогр.:л.201-223Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС50535 Фалько, Леонид Григорьевич. Виброадгезионная сепарация сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонид Григорьевич ; Донецкий коммерческий ин-т. - Донецк, 1995. - 304 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий коммерческий институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС91025 Федорів, Віктор Михайлович. Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Федорів Віктор Михайлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 159 арк.: рис. - арк. 121-135Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС55632 Гуцалюк, Валерий Михайлович. Концентрирование и очистка растворов биополимеров пищевого назначения ультрафильтрацией [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Гуцалюк ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 589 с.: ил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС64799 Фалько, Александр Леонидович. Оптимизация режимов и параметров работы виброадгезионного сепаратора сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Александр Леонидович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли. - Донецк, 1999. - 255 л. - л. 205-215Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА291882 Фалько, Леонід Григорович. Віброадгезійна сепарація сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонід Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА293501 Гуцалюк, Валерій Михайлович. Концентрування та очищення розчинів біополімерів харчового призначення ультрафільтрацією [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуцалюк Валерій Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА335682 Федорів, Віктор Михайлович. Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.М.Федорів ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА307130 Фалько, Олександр Леонідович. Оптимізація режимів і параметрів роботи віброадгезійного сепаратора сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Олександр Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | Р105462 Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи "Вивчення роботи обладнання для очищення і сортування сипкої сировини харчових виробництв" для студ. спец. 7.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Санов. - К. : НУХТ, 2005. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Санов, Валерій Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | Р106312 Обладнання для просіювання сипких матеріалів у харчовій промисловості [Текст] : конспект лекцій з дисципліни "Технологічне обладнання харчових виробів" для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" ден. і заоч. форм навч. / О. В. Ковальов [та ін.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 45 с.: рис. - Бібліогр.: с. 44Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковальов, Олександр Володимирович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Аністатенко, Володимир Олексійович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Федорів, Віктор Михайлович; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА725835 Фалько, А. Л.. Размерная классификация сыпучих пищевых продуктов [Текст] : монография / А. Л. Фалько ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЕТ, 2010. - 214 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 205-213. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-164-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
13. | ВА752460 Фалько, Александр Леонидович. Концептуальные основы создания вибрационных машин для калибровки и сепарации зерновых и овощных культур [Текст] : монография / А. Л. Фалько, И. Н. Заплетников ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : [б. и.], 2012. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 165-177. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-268-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Заплетников, Игорь Николаевич; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА769274 Іскович-Лотоцький, Ростислав Дмитрович. Використання гідроімпульсного приводу в обладнанні переробних виробництв [Текст] : монографія / Р. Д. Іскович-Лотоцький, Р. Р. Обертюх, О. В. Поліщук ; Вінниц. нац. техн. ун-т. - Вінниця : ВНТУ, 2013. - 115 с. : рис. - Назва обкл. : Використання гідроімпульсного приводу в обладнанні харчових переробних виробництв. - Бібліогр.: с. 104-115. - 300 (1-й запуск 1-75) прим. - ISBN 978-966-641-523-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Обертюх, Роман Романович; Поліщук, Олександр Васильович; Вінницький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА409589 Фалько, Олександр Леонідович. Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Фалько Олександр Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 46 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА410025 Гафуров, Олег Вікторович. Удосконалення процесу ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гафуров Олег Вікторович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА419266 Савченко-Перерва, Марина Юріївна. Удосконалення вихрових апаратів для інтенсифікації процесу вловлення пилоподібних продуктів в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Савченко-Перерва Марина Юріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА801357 Поперечний, Анатолій Микитович. Інтенсифікація ультрафільтраційного концентрування харчових дисперсних систем вібраційним впливом [Текст] : монографія / А. М. Поперечний ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 170 с. : рис., табл. - Назва обкл., корінця : Інтенсифікація ультрафільтраційного концентратування харчових дисперсних систем вібраційним впливом. - Бібліогр.: с. 151-170. - 300 прим. - ISBN 978-617-579-987-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА813789 Якуба, О. Р. Механічні пиловловлювачі та фільтри в технології комплексного очищення харчових пилоподібних продуктів [Текст] : монографія / О. Р. Якуба, М. Ю. Савченко-Перерва, С. М. Сабадаш ; [в авт. ред.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : Сум. нац. аграр. ун-т, 2017. - 197 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 189-197. - 100 прим. - ISBN 978-617-593-049-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА445853 Пащенко, Богдан Сергійович. Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних параметрів фільтрувальних елементів та осаду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Пащенко Богдан Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|