Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (30)
Пошуковий запит: (<.>U=Л814.4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ДС49438
Перетяка, Сергей Николаевич.
Совершенствование термотехнологий сушки пищевых продуктов на основе автономных испарительно- конденсационных модулей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергей Николаевич ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 207 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА290730
Перетяка, Сергій Миколайович.
Удосконалення термотехнологій сушіння харчових продуктів на основі автономних випарно- конденсаційних модулів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергій Миколайович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА284894
   Терзієв, Сергій Георгійович.
Розробка ресурсосберегаючих та екологічно чистих технологій сушки харчових продуктів на основі теплообмінників на теплових трубах [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА402263
Дабіжа, Наталія Олександрівна.
Інтенсифікація процесу конвективного сушіння термолабільних матеріалів до низького залишкового вологовмісту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Дабіжа Наталія Олександрівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА422124
   Шутюк, Віталій Володимирович.
Науково-методологічні засади ресурсозбережних енерготехнологічних комплексів сушіння харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Шутюк Віталій Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 41 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА440075
Нєміріч, Олександра Володимирівна.
Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Нєміріч Олександра Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС140819
Дабіжа, Наталія Олександрівна.
Інтенсифікація процесу конвективного сушіння термолабільних матеріалів до низького залишкового вологовмісту [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Дабіжа Наталія Олександрівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2013. - 208 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 180-197.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського