Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (65)
Пошуковий запит: (<.>U=Л814.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС49438
Перетяка, Сергей Николаевич.
Совершенствование термотехнологий сушки пищевых продуктов на основе автономных испарительно- конденсационных модулей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергей Николаевич ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 207 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС56392
Книш, Олексій Ігоревич.
Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 157 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС88458
Дубковецький, Ігор Володимирович.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 173 арк.: рис. - арк. 144-158

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС102232
Потапов, Владимир Алексеевич.
Научные основы анализа и управления кинетикой сушки пищевого сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Владимир Алексеевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 378 л.: рис.+ прил. - Библиогр.: л. 349-378
Две кн. единицы

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС70595
Шишко, Людмила Станиславовна.
Моделирование тепломассопереноса в процессе конвективной сушки пищевого сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шишко Людмила Станиславовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 163 л. - Библиогр.:л. 146-155

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС73286
Вересоцький, Юрій Іванович.
Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк. - арк. 165-185

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС73753
Погожих, Николай Иванович.
Научные основы теории и техники сушки пищевого сырья в массообменных модулях [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Погожих Николай Иванович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 369 л. - Библиогр.: л. 332-355

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА290730
Перетяка, Сергій Миколайович.
Удосконалення термотехнологій сушіння харчових продуктів на основі автономних випарно- конденсаційних модулів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергій Миколайович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА298481
Книш, Олексій Ігоревич.
Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА339274
Дубковецький, Ігор Володимирович.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА350671
   Потапов, Володимир Олексійович.
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Володимир Олексійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 35 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА284894
   Терзієв, Сергій Георгійович.
Розробка ресурсосберегаючих та екологічно чистих технологій сушки харчових продуктів на основі теплообмінників на теплових трубах [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА315580
Шишко, Людмила Станіславівна.
Моделювання тепломасопереносу в процесі конвективного сушіння харчової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.С.Шишко ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА316343
Вересоцький, Юрій Іванович.
Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА318788
   Погожих, Микола Іванович.
Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Погожих Микола Іванович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування; Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА568343
   Марценюк, Олександр Степанович.
Конспект лекції "Сушіння" з дисциплини "Процеси і апарати харчових виробництв" [Текст] : для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / О. С. Марценюк ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 68 с.
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

17.
ВА605873
Сукманов, Валерий Александрович.
Установки для сушки жидких пищевых продуктов и пути повышения их технического уровня [Текст] / В. А. Сукманов ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2001. - 172 с.: ил. - Библиогр.: с. 155-171. - ISBN 966-7634-36-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА626411
Антипов, Сергей Тихонович.
Тепло- и массообмен при сушке в аппаратах с вращающимся барабаном [Текст] / С. Т. Антипов [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 308 с.: рис. - Библиогр.: с. 247-253. - ISBN 5-89448-158-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Валуйский, Владимир Яковлевич; Меснянкин, Виктор Николаевич; Воронежская гос. технологическая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА670192
Федоткин, Игорь Михайлович (1921–).
Импульсная сушка измельченного растительного сырья [Текст] : теория, методы расчета, физические эффекты, технологические регламенты и конструкции аппаратов / И. М. Федоткин, В. В. Боровский. - Винница : [б. и.], 2002. - 298 с. - Библиогр.: с. 278-296. - ISBN 966-527-084-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Боровский, Владимир Владимирович

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА726310
Потапов, Владимир Алексеевич.
Кинетика сушки: анализ и управление процессом [Текст] : монография / В. А. Потапов ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х. : Харьк. гос. ун-т питания и торговли, 2009. - 250 с. : табл., рис. - Библиогр.: с. 232-250. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-110-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский государственный университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського