Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л822-1с я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | СТ978 ДСТУ 4111.1-2002 Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України) Содержание: ДСТУ 4111.2-2002 ДСТУ 4111.3-2002 ДСТУ 4111.4-2002 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | СТ1443 ДСТУ 4254:2003 Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначання домішок тваринного походження (ISO 11050:1993, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ1444 ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігмента (ISO 11052:1994, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV. 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СТ1628 ДСТУ 4235:2003 Зернові культури і продукти помелу зернових. Визначання в'язкості борошна. Метод із використовуванням амілографа (ISO 7973:1992, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | СТ1647 ДСТУ 4251:2003 Пшениця; Визначання індексу осадження (седиментації) методом Зелені (ISO 5529:1992, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СТ1690 ДСТУ 4296:2004 Метрологія [Текст] ; Засоби вимірювальної техніки для вимірювання білості борошна. Методика повірки (калібрування) / розроб. А. Шашкін [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шашкін, А (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | СТ1684 ДСТУ 4250:2003 Продукти з меленого зерна [Текст] ; Визначання кислотного числа жиру (ISO 7305:1998, MOD) / розроб. Г. Гуменюк [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | СТ4134 ДСТУ 4870:2007 Метрологія [Текст] ; Борошно. Визначення білості фотометричним методом ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|