Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л822-1с я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
СТ978
ДСТУ 4111.1-2002

Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста [Текст] : Збірник / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - 62 с. - (Національні стандарти України)
Содержание:
ДСТУ 4111.2-2002
ДСТУ 4111.3-2002
ДСТУ 4111.4-2002

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ1443
ДСТУ 4254:2003

Борошно пшеничне і манні крупи з твердої пшениці. Визначання домішок тваринного походження (ISO 11050:1993, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ1444
ДСТУ 4255:2003

Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігмента (ISO 11052:1994, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV. 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ1628
ДСТУ 4235:2003

Зернові культури і продукти помелу зернових. Визначання в'язкості борошна. Метод із використовуванням амілографа (ISO 7973:1992, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ1647
ДСТУ 4251:2003

Пшениця; Визначання індексу осадження (седиментації) методом Зелені (ISO 5529:1992, MOD) [Текст] / розроб. Г. Гуменюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ1690
ДСТУ 4296:2004

Метрологія [Текст] ; Засоби вимірювальної техніки для вимірювання білості борошна. Методика повірки (калібрування) / розроб. А. Шашкін [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шашкін, А (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ1684
ДСТУ 4250:2003

Продукти з меленого зерна [Текст] ; Визначання кислотного числа жиру (ISO 7305:1998, MOD) / розроб. Г. Гуменюк [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ4134
ДСТУ 4870:2007

Метрологія [Текст] ; Борошно. Визначення білості фотометричним методом ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського