Пошуковий запит: (<.>U=Л822.02$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ДС92954 Бойко, Юрій Іванович. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 174 арк. - арк. 131-142Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС98853 Нетребский, Александр Андреевич. Научные основы и практика интенсификации измельчения зерна [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Нетребский Александр Андреевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 420 л.: рис., табл.+ 158л. прил. - Библиогр.: л. 396-420 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА344671 Бойко, Юрій Іванович. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бойко Юрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА347667 Нетребський, Олександр Андрійович. Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Нетребський Олександр Андрійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА362443 Шіхабутінова, Оксана Володимирівна. Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шіхабутінова Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА388871 Буртак, Володимир Володимирович. Обґрунтування параметрів робочих елементів та вибір матеріалів за тріщиностійкістю для зернових дробарок ударно-перетиральної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Буртак Володимир Володимирович ; Львів. нац. аграр. ун-т. - Л., 2012. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Львівський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС130671 Буртак, Володимир Володимирович. Обґрунтування параметрів робочих елементів та вибір матеріалів за тріщиностійкістю для зернових дробарок ударно-перетиральної дії [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Буртак Володимир Володимирович ; Львів. нац. аграр. ун-т. - Дубляни, 2012. - 160 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 129-151.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Львівський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
|
8. | РА451188 Ірклієнко, Віктор Іванович. Обґрунтування раціональних параметрів робочих органів дискового здрібнювача зерна пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Ірклієнко Віктор Іванович ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків, 2021. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС145022 Шіхабутінова, Оксана Володимирівна. Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шіхабутінова Оксана Володимирівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2009. - 220 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 205-220.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|