Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л824.02$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС52529
Инютин, Сергей Васильевич.
Совершенствование техники и технологии шелушения зерна ячменя при выработке стартовых комбикормов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.20.01 / Инютин Сергей Васильевич ; Одесский сельскохозяйственный ин-т. - О., 1996. - 229 с.: ил.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский сельскохозяйственный институт

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА295510
Інютін, Сергій Васильович.
Удосконалення техніки і технології лущення зерна ячменю при виробленні стартових комбікормів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.01 / Інютін Сергій Васильович ; Одеський сільськогосподарський ін-т. - О., 1996. - 24 с.: рис

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський сільськогосподарський інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА301559
Попов, Юрий Васильевич.
Совершенствование процесса магнитной сепарации сыпучих материалов комбикормового производства [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Попов Юрий Васильевич ; Воронежский технологический ин-т. - Воронеж, 1991. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Воронежский технологический институт

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА295972
Довгалюк, Олексій Анатолійович.
Класифікація сипучих продуктів на сепаруючих конвейєрах у комбікормовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.02.14 / Довгалюк Олексій Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 26 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського