Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-106<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ІВ206711 Ceglińska, Alicja. Wpływ wybranych polepszaczy na właściwości ciasta i jakość otrzymanych wyrobów [Text] / A. Ceglińska. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 78 s.: tab. - (Rozprawy naukowe monografie). - Бібліогр.: s. 65-76. - ISBN 83-7244-625-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 2. | ВА772950 Єгоров, Богдан Вікторович. Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових зернових продуктів [Текст] : монографія / Єгоров Б. В., Мардар М. Р. - О. : [б. в.], 2013. - 387 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 334-387. - 300 прим. - ISBN 978-617-7054-05-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мардар, Марина Ромиківна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА403865 Мардар, Марина Ромиківна. Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 38 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС140240 Мардар, Марина Ромиківна. Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Мардар Марина Ромиківна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 430 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 367-430.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|