Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л836$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ДС82244
Гірняк, Лілія Ігорівна.
Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Гірняк Лілія Ігорівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - Л., 2003. - 244 арк. - арк.156-177

Рубрикатор НБУВ:
 Л836 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС61702
Олейник, Наталия Викторовна.
Совершенствование основных процессов производства пшеничных сухарей, сформованных экструзией [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олейник Наталия Викторовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1999. - 128 л.+прил. - л. 114-128

Рубрикатор НБУВ:
 Л836 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА306605
Олійник, Наталія Вікторівна.
Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олійник Наталія Вікторівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л836 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА327058
Гірняк, Лілія Ігорівна.
Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Гірняк Лілія Ігорівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л836 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ4394
ДСТУ 7041:2009

Вироби хлібобулочні сухарні. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА406912
Десик, Микола Григорович.
Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків, сформованих екструдуванням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Десик Микола Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 22 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л836 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ7836
ДСТУ 7709:2015

Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ9066
ДСТУ 8708:2017

Сухарі панірувальні. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ9943
ДСТУ 8789:2018

Сухарі-грінки. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-03-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського