Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л839<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ДС88921
Колесниченко, Татьяна Александровна.
Технология мучных формованных изделий функционального назначения с йодсодержащими добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесниченко Татьяна Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 321 л.: рис. - Библиогр.: л. 207-230

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС108596
Бошкова, Ольга Леонидовна.
Сушка короткорезаных макаронных изделий с применением микроволнового электромагнитного поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонидовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 202 л. - Библиогр.: л. 133-149

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС57083
Рыбак, Анатолий Иванович.
Научные основы производства новых видов макаронных изделий, обогащенных полифункциональными растительными добавками [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Рыбак Анатолий Иванович ; Всероссийский заочный ин-т пищевой промышленности. - М., 1992. - 247 л.+прил.

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Всероссийский заочный институт пищевой промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА338705
Колісниченко, Тетяна Олександрівна.
Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА354435
Бошкова, Ольга Леонідівна.
Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонідівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА358949
Бошкова, Ольга Леонідівна.
Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонідівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 17 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА646057
Гончаров, Марен Антонович.
Свой макаронный цех [Текст] / М. А. Гончаров [и др.]. - Х. : Факт, 2004. - 231 с.: рис., табл. - (Серия "Проверенные технологии процветания и успеха"). - Библиогр.: с. 229. - ISBN 966-637-166-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сазонов, Александр Захарович; Толкачев, Василий Иосифович

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА409313
Карпик, Галина Вікторівна.
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Карпик Галина Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ІВ222012
Groß, Frauke.
Neuartige Prozessführung zum Trocknen von Teigwaren zur Steigerung der Prozesseffizienz und Produktqualität [Text] : Diss. / Frauke Groß ; Techn. Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2014. - XII, 234 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 173-196

Рубрикатор НБУВ:
 Л839 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Technischen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського