Пошуковий запит: (<.>U=Л84 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | ВА605922 Скорик, Костянтин Дмитрович. Лабораторний практикум для працівників цукрових заводів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / К. Д. Скорик, В. О. Нагорна ; Інститут підвищення кваліфікації і перепідготовки керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості. - К. : ІПК, 2001. - 98 с. - ISBN 966-612-009-7 На тит. арк. автори не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Нагорна, Валентина Опанасівна; Інститут підвищення кваліфікації і перепідготовки керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | Р95749 Технологія цукропродуктів і цукрозамінників [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. С. Клименко. - К. : НУХТ, 2002. - 22 с. - Бібліогр.: с. 18-20Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Клименко, Лариса Степанівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | Р99431 Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин", спеціалізації "Мікробіологія виробництв цукристих речовин" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. А. Гусятинська, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2003. - 27 с. - Бібліогр.: с. 27Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гусятинська, Наталія Альфредівна (уклад.); Штангеєва, Надія Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | Р100372 Інтенсифікація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до написання реферату для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2003. - 8 с. - Бібліогр.: с. 5-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лагода, Володимир Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | Р100374 Фізико-хімічні основи виробництва цукру [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. П. Рева, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Рева, Леонід Павлович (уклад.); Штангеєва, Надія Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | Р101498 Метрологія, стандартизація та управління якістю продукції [Text] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, викон. індивід. завдання та контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Ю. Виговський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Виговський, Валерій Юрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА653383 Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. П. Рева [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 54 с.: рис. - Бібліогр.: с. 53-54Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Рева, Леонід Павлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА658048 Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 126 с.: іл. - Бібліогр.: с. 124-126Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | Р104048 Сертифікація, ліцензування та управління якістю [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. М. Хомічак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Хомічак, Любомир Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
10. | Р105936 Технологія цукристих речовин [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.050100 "Облік і аудит" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик [та ін.]. - К. : [б.в.], 2005. - 29 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | Р105910 Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. А. Ліпєц, В. М. Логвін. - К. : НУХТ, 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ліпєц, Антон Адамович (уклад.); Логвін, Володимир Матвійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | Р107740 Основи наукових досліджень та технічної творчості [Текст] : методичні вказівки до виконання індивідуального завдання для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. М. Салавор [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 10 с. - Бібліогр.: с. 8-10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Салавор, Оксана Мирославівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|