Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л84 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.
ВА605922
Скорик, Костянтин Дмитрович.
Лабораторний практикум для працівників цукрових заводів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / К. Д. Скорик, В. О. Нагорна ; Інститут підвищення кваліфікації і перепідготовки керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості. - К. : ІПК, 2001. - 98 с. - ISBN 966-612-009-7
На тит. арк. автори не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Нагорна, Валентина Опанасівна; Інститут підвищення кваліфікації і перепідготовки керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р95749

Технологія цукропродуктів і цукрозамінників [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. С. Клименко. - К. : НУХТ, 2002. - 22 с. - Бібліогр.: с. 18-20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Клименко, Лариса Степанівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р99431

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин", спеціалізації "Мікробіологія виробництв цукристих речовин" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. А. Гусятинська, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2003. - 27 с. - Бібліогр.: с. 27

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гусятинська, Наталія Альфредівна (уклад.); Штангеєва, Надія Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р100372

Інтенсифікація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до написання реферату для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2003. - 8 с. - Бібліогр.: с. 5-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лагода, Володимир Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р100374

Фізико-хімічні основи виробництва цукру [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. П. Рева, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рева, Леонід Павлович (уклад.); Штангеєва, Надія Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р101498

Метрологія, стандартизація та управління якістю продукції [Text] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, викон. індивід. завдання та контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Ю. Виговський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Виговський, Валерій Юрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА653383

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. П. Рева [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 54 с.: рис. - Бібліогр.: с. 53-54

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рева, Леонід Павлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА658048

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 126 с.: іл. - Бібліогр.: с. 124-126

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р104048

Сертифікація, ліцензування та управління якістю [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. М. Хомічак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Хомічак, Любомир Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

10.
Р105936

Технологія цукристих речовин [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.050100 "Облік і аудит" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик [та ін.]. - К. : [б.в.], 2005. - 29 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Купчик, Михайло Петрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р105910

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. А. Ліпєц, В. М. Логвін. - К. : НУХТ, 2005. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ліпєц, Антон Адамович (уклад.); Логвін, Володимир Матвійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
Р107740

Основи наукових досліджень та технічної творчості [Текст] : методичні вказівки до виконання індивідуального завдання для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. М. Салавор [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 10 с. - Бібліогр.: с. 8-10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Салавор, Оксана Мирославівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського