Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л84-31$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
ДС56116
Чернявская, Людмила Ивановна.
Исследование и разработка методов комплексной химико- технологической оценки качества сырья и продуктов сахарного производства с целью повышения его эффективности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Чернявская Людмила Ивановна ; Укр. НИИ сахар. пром-сти. - К., 1997. - 523 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Ра297048
   Чернявська, Людмила Іванівна.
Дослідження та розробка методів комплексної хіміко- технологічної оцінки якості сировини і продуктів цукрового виробництва з метою підвищення його ефективності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Чернявська Людмила Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 59 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА583273

Якість буряків, оптимальні режими переробки буряків різної якості [Текст] / уклад. В. О. Нагорна ; Інститут підвищення кваліфікації і перепідготовки керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості. - К. : [б.в.], 1998. - 67 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Нагорна, Валентина Опанасівна (уклад.); Інститут підвищення кваліфікації і перепідготовки керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА604068

Технологічна якість цукрових буряків та підвищення ефективності виробництва цукру [Текст] / В. М. Мількевич [та ін.]. - К. : Український фітосоціологічний центр, 2000. - 131 с. - Бібліогр.: с.122-128. - ISBN 966-7459-72-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мількевич, Володимир Михайлович; Куянов, Володимир Вікторович; Іоніцой, Юрій Серафимович; Чернявська, Людмила Іванівна; Томіленко, Олена Гордіївна

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА652547

Сахарная свекла. Проблемы повышения технологических качеств и эффективности переработки [Текст] / Л. И. Чернявская [и др.] ; общ. ред. Л. И. Чернявская. - К. : Фитосоциоцентр, 2003. - 308 с.: рис., табл. - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 966-306-027-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чернявская, Людмила Ивановна; Ионицой, Юрий Серафимович; Штангеев, Валерий Остапович; Кухар, Владимир Николаевич; Милькевич, Владимир Михайлович; Чернявская, Людмила Ивановна (общ. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ1714
ДСТУ 4327:2004

Коренеплоди цукрових буряків для промислового переробляння. Технічні умови [Текст] / розроб. М. Роїк, А. Корнієнко. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Роїк, М. (розроб.); Корнієнко, А. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА666857

Качество сахарной свеклы урожая 2005 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы, повышения качества готовой продукции [Текст] : материалы науч.-техн. семинара / Акционерное общество закрытого типа "Кристалл". - К. : ИПЦ АЛКОН НАН Украины, 2005. - 88 с. - ISBN 966-8449-10-Х
На рус. и укр. языках.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Акционерное общество закрытого типа "Кристалл"

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА709812

Качество сахарной свеклы урожая 2007 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы, повышения качества готовой продукции [Текст] : материалы науч.-техн. семинара / Акционерное общество закрытого типа "Кристалл", Національна асоціація цукровиків України "УкрЦУКОР". - К. : ИПЦ АЛКОН, 2007. - 120 с. - ISBN 966-8449-19-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Акционерное общество закрытого типа "Кристалл"; Національна асоціація цукровиків України "УкрЦУКОР"

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ4037
ДСТУ 4778:2007

Буряки цукрові. Методи визначення якості коренеплодів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 15 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ4523
ДСТУ 4983:2008

Буряки цукрові. Експрес-методи визначання технологічних показників якості коренеплодів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ4524
ДСТУ 4984:2008

Буряки цукрові. Методи відбирання та готування проб коренеплодів для визначання технологічних показників їхньої якості [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ6904
ДСТУ 4327:2013

Коренеплоди цукрового буряку для промислового переробляння. Технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4327:2004 ; Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ7002
ДСТУ 7385:2013

Буряки цукрові. Методи визначання пектинових речовин і сапоніну в коренеплодах [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського