![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л852.40<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА373892 Григоренко, Наталія Олександрівна. Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Григоренко Наталія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА373899 Карпович, Інна Віталіївна. Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Карпович Інна Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС122116 Григоренко, Наталія Олександрівна. Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Григоренко Наталія Олександрівна ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - К., 2010. - 263 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 150-164.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС123080 Карпович, Інна Віталіївна. Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Карпович Інна Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 179 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-130.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|