Пошуковий запит: (<.>U=Л861.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС41541 Гордиенко, Людмила Васильевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС51987 Молодожен, Юлія Борисівна. Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС75361 Золотарева, Людмила Анатольевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС66540 Артамонова, Майя Владимировна. Разработка технологии желированной продукции с использованием микробных полисахаридов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Владимировна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 289 л. - л. 191-210Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА294868 Молодожен, Юлія Борисівна. Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук:05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА310924 Артамонова, Майя Володимирівна. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА322433 Золотарьова, Людмила Анатоліївна. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ1524 ДСТУ 4333:2004 Мармелад. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Бут [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бут, С (розроб.)
Видання зберігається у :
|
9. | ВА736129 Самохвалова, Ольга Володимирівна. Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : монографія / О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 108 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 84-107. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-190-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Артамонова, Майя Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА381313 Соловйова, Оксана Леонідівна. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соловйова Оксана Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ІВ206960 Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd. - ISBN 966-612-051-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Pertsevoy, Fedor; Savgira, Yurij; Foshchan, Andrey; Ukrayinets, Anatoliy; Tishchenko, Leonid
Видання зберігається у :
|
12. | ДС126874 Соловйова, Оксана Леонідівна. Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соловйова Оксана Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 264 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-181.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА394615 Туз, Наталія Федорівна. Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Туз Наталія Федорівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА418394 Аветісян, Карине Валерівна. Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Аветісян Карине Валерівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 23 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА796859 Артамонова, Майя Володимирівна. Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 112-133. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-372-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лисюк, Галина Михайлівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ9414 ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4333:2004 ; Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА437957 Шматченко, Наталя Василівна. Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шматченко Наталя Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА439273 Матяс, Дарія Сергіївна. Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Матяс Дарія Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА449277 Ройко, Ольга Михайлівна. Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ройко Ольга Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС149690 Туз, Наталія Федорівна. Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Туз Наталія Федорівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 274 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 167-194.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |