Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л862$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
СТ319
ДСТУ 3893-99

Карамель: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - IІІ, 16с., IІІ, 16 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

2.
РА411964
Каліновська, Тетяна Віталіївна.
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Каліновська Тетяна Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ8579
ДСТУ 3893:2016

Карамель. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3893-99 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА428760
Божок, Олександр Сергійович.
Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Божок Олександр Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л862 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА439274
Мазур, Любов Сергіївна.
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Мазур Любов Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського