![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л864 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ522 ДСТУ 3924-2000 Шоколад: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - III, 14с., III, 14 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6893 ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7481 ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3924:2000 ; Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|