Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л864.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
СТ2247
ДСТУ 4391:2005

Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ6924
ДСТУ 7375:2013

Какао-порошок виробничий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ6999
ДСТУ 7376:2013

Какао-макуха. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ8943
ДСТУ 5006:2017

Какао терте. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5006:2008 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ8942
ДСТУ 4391:2017

Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4391:2005 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського