Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. | ДС82665 Горяйнова, Юлія Артурівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 231 арк.: рис., табл. - арк. 161-184Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА326313 Горяйнова, Юлія Артурівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА366179 Козак, Вікторія Миколаївна. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.01 / Козак Вікторія Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА372053 Давидович, Оксана Ярославівна. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Давидович Оксана Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС121557 Давидович, Оксана Ярославівна. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Давидович Оксана Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 308 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 278-308.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | РА417275 Ткаченко, Аліна Сергіївна. Формування споживних властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ткаченко Аліна Сергіївна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів, 2015. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА816077 Сирохман, Іван Васильович. Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія / І. В. Сирохман, А. С. Ткаченко ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2017. - 150, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-[151]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-286-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ткаченко, Аліна Сергіївна; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | РА434714 Петренко, Микола Миколайович. Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Петренко Микола Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | РА442981 Брикова, Тетяна Миколаївна. Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Брикова Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | РА442982 Новік, Ганна Вікторівна. Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Новік Ганна Вікторівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ДС144126 Козак, Виктория Николаевна. Усовершенствование технологии и расширение ассортимента сахарного печенья с использованием вторичных продуктов пищевой промышленности [Текст] : дис. ... канд. тех. наук : 05.18.01 / Козак Виктория Николаевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2009. - 204 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-144.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА865237 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів [Текст] : монографія / [О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, О. І. Болховітіна] ; Дніпров. нац. ун-т ім. Олеся Гончара, Держ. біотехнол. ун-т. - Дніпро : Ліра, 2023. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 159-186. - 20 прим. - ISBN 978-966-981-723-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Новік, Ганна Вікторівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара; Державний біотехнологічний університет (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ДС152760 Петренко, Микола Миколайович. Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Петренко Микола Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 300 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 185-202.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|