![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л87 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р104431 Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091704 "Технологія бродильних виробництв и виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Л. Прибильський. - К. : НУХТ, 2005. - 12 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Прибильський, Віталій Леонідович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС41831 Домарецький, В. А.. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. В. А. Домарецький ; Національний ун-т харчових технологій. - Вінниця : Нова книга, 2005. - 408 с.: рис. - Бібліогр.: с. 401-402. - ISBN 966-8609-02-6 На обкл. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Прибильський, В. Л.; Михайлов, М. Г.; Домарецький, В. А. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА702906 Домарецкий, Виталий Афанасьевич. Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по направлению 552400(260100) "Технология продуктов питания" и по спец. 270500 (260204) "Технология бродильных производств и виноделие" направления подгот. дипломиров. специалиста 655600(260200) "Производство продуктов питания из растительного сырья" / В. А. Домарецкий. - М. : Форум, 2007. - 444 с.: табл., рис. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-91134-120-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА772951 Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за освіт.-проф. прогр. підготов. спеціалістів та магістрів зі спец. "Технології продуктів бродіння і виноробства" / [С. В. Іванов та ін.] ; за заг. ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 478-481. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-130-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Коренькова, Галина Миколаївна; Білько, Марина Володимирівна; Іванов, Сергій Віталійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА778654 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація роботи сомельє [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Л. В. Крилова, В. В. Дибок ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 209 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 193. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-344-4 Авт. на обкл. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дибок, Валентина Володимирівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА789589 Научно-практические основы технологии бродильных производств [Текст] : учеб. пособие для студентов всех форм обучения по направлению 6.051701 "Пищевые технологии и инженерия" по специальности 7(8).05170106 "Технологии продуктов брожения и виноделия" / [Ф. Ф. Гладкий и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". - Харьков : Підручник НТУ "ХПІ", 2014. - 199 с. - Бібліогр.: с. 199. - 300 (1-й з-д 1-100) прим. - ISBN 978-617-687-042-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладкий, Федор Федорович; Данилова, Людмила Андреевна; Некрасов, Павел Александрович; Демидов, И. Н.; Березка, Т. А.; "Харьковский политехнический институт", национальный технический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА839781 Біохімія бродильних виробництв [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Никулишин І. Є. [та ін.] ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Вид-во Тараса Сороки, 2019. - 419 с. : іл., рис. - Бібліогр.: с. 414-419. - 200 прим. - ISBN 978-617-7593-27-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Никулишин, Ірена Євгенівна; Дзіняк, Богдан Остапович; Піх, Зорян Григорович; Оробчук, Оксана Михайлівна; Кічура, Дарія Богданівна; "Львівська політехніка", національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|