![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л87-1 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА706232 Зинченко, Мария Георгиевна. Биохимические и микробиологические основы пищевой и бродильной технологии [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов / М. Г. Зинченко ; Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т". - Х. : НТУ "ХПИ", 2008. - 204 c.: рис. - Библиогр.: с. 195-196. - ISBN 978-966-593-676-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт" (Харьков)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|