![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л87-1 я73-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА724832 Зінченко, Марія Георгіївна. Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., у т. ч. інозем. студ. / М. Г. Зінченко ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2009. - 187 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 179-180. - 300 прим. - ISBN 978-966-593-772-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|