Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (16)
Пошуковий запит: (<.>U=Л871.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ДС72666
Козлова, Светлана Георгиевна.
Разработка ускоренной технологии дрожжевого теста с использованием микробного экзополисахарида ксампана [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Светлана Георгиевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 281 л. - Библиогр.: л. 143-168

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА316611
Козлова, Світлана Георгіївна.
Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Світлана Георгіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА649315
Фараджева, Екатерина Дмитриевна.
Производство хлебопекарных дрожжей [Текст] : практ. руководство / Е. Д. Фараджева, Н. А. Болотов. - СПб. : Профессия, 2002. - 168 с.: ил. - (Серия "Специалист"). - Библиогр.: с. 151. - ISBN 5-93913-023-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Болотов, Николай Антонович

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ3374
ДСТУ 4657:2006

Дріжджі хлібопекарські. Виробництво. Терміни та визначення понять [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ3935
ДСТУ 4812:2007

Дріжджі хліботекарські пресовані. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА419014
Самойленко, Юлія Олександрівна.
Моделювання та оптимальне керування періодичними процесами вирощування хлібопекарських дріжджів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Самойленко Юлія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 19 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА444333
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна.
Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Овсяннікова Тетяна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського