Пошуковий запит: (<.>U=Л871.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС72666 Козлова, Светлана Георгиевна. Разработка ускоренной технологии дрожжевого теста с использованием микробного экзополисахарида ксампана [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Светлана Георгиевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 281 л. - Библиогр.: л. 143-168Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА316611 Козлова, Світлана Георгіївна. Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Світлана Георгіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА649315 Фараджева, Екатерина Дмитриевна. Производство хлебопекарных дрожжей [Текст] : практ. руководство / Е. Д. Фараджева, Н. А. Болотов. - СПб. : Профессия, 2002. - 168 с.: ил. - (Серия "Специалист"). - Библиогр.: с. 151. - ISBN 5-93913-023-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Болотов, Николай Антонович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3374 ДСТУ 4657:2006 Дріжджі хлібопекарські. Виробництво. Терміни та визначення понять [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3935 ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хліботекарські пресовані. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА419014 Самойленко, Юлія Олександрівна. Моделювання та оптимальне керування періодичними процесами вирощування хлібопекарських дріжджів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Самойленко Юлія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 19 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА444333 Овсяннікова, Тетяна Олександрівна. Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Овсяннікова Тетяна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|