![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л872.04<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА371681 Бондар, Микола Васильович. Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Бондар Микола Васильович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС115176 Бондар, Микола Васильович. Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Бондар Микола Васильович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 182 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 112-131 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА440659 Ковальчук, Світлана Степанівна. Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ковальчук Світлана Степанівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|