![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л872.12-1с.я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9314 ДСТУ ISO 16035:2014 Жири тваринні і рослинні та олії. Метод визначення галогенопохідних вуглеводнів із низькою точкою кипіння в харчових оліях (ISO 16035:2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 10 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.Рубрикатор НБУВ: УДК: Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|