Пошуковий запит: (<.>U=Л874.09$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. | ДС45516 Кулик, Анатолий Валентинович. Разработка и внедрение эффективных технологий переработки сладкой виноградной выжимки и дрожжей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Кулик Анатолий Валентинович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 130 л. - л.:51-58Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС42873 Щелкунов, Леонид Федорович. Характеристика вторичных ресурсов переработки винограда и технология консервирования пищевых продуктов на их основе [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Щелкунов Леонид Федорович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 260 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ1969 ДСТУ 4325:2004 Барда дріжджова з відходів виноробства. Технічні умови [Текст] / розроб. А. Авідзба [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Авідзба, А. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА714318 Основы процессов обезвреживания экологически вредных отходов виноделия [Текст] : [монография] / В. В. Ковалев [и др.] ; АН Молдовы, Институт химии АН Молдовы, Научно-исследовательский Центр Прикладной и Экологической химии, Молдавский гос. ун-т, Молдавский Национальный ин-т виноградарства и вина. - Кишинэу : [б.и.], 2007. - 343 с. - Библиогр.: с. 332-343. - ISBN 978-9975-62-188-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковалев, Виктор Владимирович; Ковалева, Ольга Викторовна; Дука, Георгий Григорьевич; Гаина, Борис Сергеевич; АН Молдовы; Институт химии АН Молдовы; Научно-исследовательский Центр Прикладной и Экологической химии; Молдавский гос. университетМолдавский Национальный институт виноградарства и вина
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА406653 Якушенко, Євген Миколайович. Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якушенко Євген Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ7603 ДСТУ 7484:2013 Насіння виноградне для промислового перероблення. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ7602 ДСТУ 7483:2013 Мука кормова з виноградної вичавки. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА420912 Соколова, Ірина Федорівна. Комплексна оцінка та прогнозування впливу підприємств первинного виноробства на довкілля [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 21.06.01 / Соколова Ірина Федорівна ; Кременчуц. нац. ун-т ім. Михайла Остроградського . - Кременчук, 2016. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ8020 ДСТУ 7546:2014 Олія з насіння винограду. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ9190 ДСТУ 7971:2015 Екстракт водно-спиртовий із виноградної вичавки. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА439625 Городиська, Олена Володимирівна. Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Городиська Олена Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА442981 Брикова, Тетяна Миколаївна. Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Брикова Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС140152 Якушенко, Євген Миколайович. Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якушенко Євген Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 279 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-177.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|