Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л877$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ДС94020 Радионова, Ольга Викторовна. Разработка технологии консервированных слабоалкогольных напитков на виноградно-овощной основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Радионова Ольга Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 227 л. - Библиогр.: л. 162-178Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС88458 Дубковецький, Ігор Володимирович. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 173 арк.: рис. - арк. 144-158Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС106790 з дод. Осипова, Лариса Анатольевна. Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков [Текст] : дис... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Осипова Лариса Анатольевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2007. - 376 л. - Бібліогр.: арк. 328-376. 2 кн. од. Приложение: Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков. - О., 2007. - 201 л. : табл. Шифр ДС106790 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА339274 Дубковецький, Ігор Володимирович. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | РА346943 Радіонова, Ольга Вікторівна. Розробка технології консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Радіонова Ольга Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | РА354890 Осипова, Лариса Анатоліївна. Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функіональних напоїв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Осипова Лариса Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 35 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | СТ4538 ДСТУ 6039:2008 Вина, коньяки України, напої. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 23943-80 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА751733 Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні технології безалкогольних напоїв" [Текст] : для студ. усіх форм навч. зі спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" ; [уклад.: О. О. Любавіна та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 59 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 56. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Любавіна, Олена Олександрівна (уклад.); Гудзь, Ольга Миколаївна (уклад.); Півень, Олена Миколаївна (уклад.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | РА442857 Дулька, Ольга Степанівна. Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дулька Ольга Степанівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|