Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л91-1с я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
СТ1068
ДСТУ ISO 6633-2001

Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання вмісту свинцю. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції (ISO 6633:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, : с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ1069/Ч. 3
Продукти перероблення фруктів і овочів. Визначання вмісту цинку [Текст]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики. - (Національний стандарт України).
Ч. 3 : ДСТУ ISO 6636-3-2001 ; Спекторметричний метод із застосуванням дитизону (ISO 6636/3:1983, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.] ; . - Чинний від 01.07.2003. - К. : [б.в.], 2003. - IV, 4 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ1077
ДСТУ ISO 6632-2001

Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання леткої кислотності (ISO 6632:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 11 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ1053
ДСТУ ISO 6637-2001

Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання вмісту ртуті. Спектометричний метод безполуменевої атомної абсорбції (ISO 6637:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ1021
ДСТУ EN 12955-2001

Продукти харчові [Текст] ; Визначання афлатоксину-В1 та суми афлатоксинів В1, В2, G1 та G2 у зернових культурах, фруктах з твердою шкіркою та похідних від них продуктах. Метод високоефективної рідинної хроматографії за допомогою постколонкової дериватизації та очищення на імунній колонці (EN 12955:1999, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Кузнецов [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кузнецов, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ1056
ДСТУ ISO 7466-2001

Продукти перероблення фруктів і овочів. Визначання вмісту оксиметилфурфуролу (ОФМ) (ISO 7466:1986, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ1440
ДСТУ ISO 2448:2003

Продукти на основі фруктів та овочів. Визначання вмісту етанолу. Контрольний метод (ISO 2448:1998, IDT) [Текст] / пер. та наук.-техн. ред. В. Янчевський [та ін.]. - Офіц. вид. - Чиний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Янчевський, В (пер. та наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ1663
ДСТУ ISO 9526:2004

Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання вмісту заліза. Спектрометричний метод полуменевої атомної абсорбції (ISO 9526:1990, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ1703/Ч. 2
Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання вмісту каротину [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 6558-2:2004 ; Стандартні методи (ISO 6558-2:1992, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Д. Бабіна [та ін.] ; . - Чинний від 01.07.2005. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - ІV, 6 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бабіна, Д (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ1664
ДСТУ ISO 6561:2004

Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання вмісту кадмію. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції (ISO 6561-1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Д. Бабіна [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бабіна, Д. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ1917
ДСТУ ISO 5521:2004

Фрукти, овочі та продукти перероблення. Якісний метод виявлення сірчистого ангідриду (ISO 5521:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ1916
ДСТУ ISO 5522:2004

Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначання загального вмісту сірчистого ангідриду (ISO 5522;1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ1972
ДСТУ 4305:2004

Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Метод визначання вмісту каротину [Текст] / розроб. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ1971
ДСТУ ISO 751:2004

Продукти перероблення фруктів і овочів; Метод визначання сухих речовин, не розчинних у воді (контрольний метод) (ISO 751:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [и др.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ2019
ДСТУ ISO 2447:2004

Фрукти, овочі та продукти перероблення; Визначання вмісту олова (ISO 2447:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :

16.
СТ2020
ДСТУ ISO 3634:2004

Продукти овочеві; Визначання вмісту хлоридів (контрольний метод) (ISO 3634:1979, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :

17.
СТ2491
ДСТУ ISO 7952:2005

Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту міді спектрометричним методом полуменевої атмоної абсорбції (ISO 7952:1994, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.05.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ2490
ДСТУ ISO 6634:2005

Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту миш'яку спектрометричним методом із застосуванням діетилдитіокарбамату срібла (ISO 6634-1982, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.05.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ2503
ДСТУ ISO 6635:2005

Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначання вмісту нітритів та нітратів спектрометричним методом молекулярної абсорбції (ISO 6635-1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.05.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ2517/Ч. 2
Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначання вмісту цинку [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 6636-2:2005; Спектрометричний метод атомної абсорбції (ISO 6636/2-1981, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Пилипенко [та ін.]. - Чинний від 01.05.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2006. - ІV, 5 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пилипенко, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського