Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309.1/9 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | СТ1037 ДСТУ ISO 6822-2002 Картопля, коренеплоди та круглокачанна капуста. Настанови щодо зберігання в буртах із примусовим вентилюванням (ISO 6822:1984, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 6 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гарбуз, О (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ9385 ДСТУ ISO 5525-2002 Картопля. Зберігання на відкритому повітрі (в буртах) (ISO 5525:1986, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гарбуз, О (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ1425 ДСТУ 4172:2003 Виноград столових сортів. Настанови щодо зберігання на холоді (ISO 2168:1974, MOD) [Текст] / розроб. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ1488 ДСТУ ISO 2169:2003 Фрукти й овочі. Фізичні умови зберігання на холоді. Визначання та вимірювання (ISO 2169-1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косюра, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ3089 ДСТУ ISO 3659:2005 Фрукти та овочі. Дозарювання після зберігання на холоді (ISO 3659-1977, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ8941 ДСТУ 8321:2015 Вишня. Зберігання в регульованому газовому середовищі [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ9607 ДСТУ ISO 873:2008 Персики. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 873:1980, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ9731 ДСТУ ISO 2826:2008 Абрикоси. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 2826:1974, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ9752 ДСТУ ISO 6662:2008 Сливи. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 6662:1983, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ9835 ДСТУ ISO 7920:2009 Черешня та вишня. Настанова щодо зберігання та транспортування в умовах охолодження (ISO 7920:1984, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|