Пошуковий запит: (<.>U=Л912.1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. | ДС81057 Азаров, Алексей Вячеславович. Разработка технологий получения и холодильного хранения инулинсодержащего концентрата и его использование в пищевой промышленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Алексей Вячеславович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2003. - 203 л.: рис. - Библиогр.: л. 180-191Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС81443 Горбатюк, Людмила Олегівна. Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Горбатюк Людмила Олегівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 211 арк. - арк. 164-181Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС88920 Васильєва, Олена Олександрівна. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 273 арк.: рис. - арк. 182-206Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС89287 Вітер, Юлія Анатоліївна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Вітер Юлія Анатоліївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 240 арк. - арк. 155-173Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС92283 Войцешина, Наталія Іванівна. Технологічні властивості картоплі залежно від сорту, умов вирощування та зберігання [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Войцешина Наталія Іванівна ; Ін-т картоплярства УААН. - Немішаєве, 2006. - 235 арк. + дод. - арк. 209-235 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут картоплярства (Немішаєве (смт), Бородян. р-н, Київ. обл.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС59909 Шутюк, Віталій Володимирович. Дослідження тепломасообмінних процесів отримання розчинного порошку з топінамбура [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шутюк Віталій Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 151 л. - л. 120-129Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС58054 Сидорченко, Елена Ивановна. Исследование преобразований биокомпонентов топинамбура и разработка на его основе технологии растворимого порошка [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Елена Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 207 л. - л. 190-207Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА336329 Вітер, Юлія Анатоліївна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Вітер Юлія Анатоліївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА338671 Васильєва, Олена Олександрівна. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА343920 Войцешина, Наталія Іванівна. Технологічні властивості картоплі залежно від сорту, умов вирощування та зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Войцешина Наталія Іванівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2006. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА298508 Сидорченко, Олена Іванівна. Дослідження перетворень біокомпонентів топінамбура і розробка на його основі технології розчинного порошку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Олена Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА301898 Шутюк, Віталій Володимирович. Дослідження тепломасообмінних процесів отримання розчинного порошку з топінамбура [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шутюк Віталій Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА326723 Азаров, Олексій Вячеславович. Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмістимого концентрату і його використання в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Олексій Вячеславович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2003. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА327665 Горбатюк, Людмила Олегівна. Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно-активної дії із стружки топінамбура [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Горбатюк Людмила Олегівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА654464 Макаров, Петр Прокопьевич. Картошка на любой вкус [Текст] : сорта. Выращивание. Блюда из картофеля / П. П. Макаров, Е. П. Макарова. - М. : Профиздат, 2003. - 127 с. - (Ремесло и рукоделие). - ISBN 5-255-01423-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Макарова, Екатерина Петровна
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
|
16. | ВА798606 Біленька, Ірина Ремівна. Оздоровчі продукти на основі топінамбура [Текст] : монографія / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Букаєв Вадим Вікторович [вид.], 2015. - 126 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 109-126. - 300 прим. - ISBN 978-617-7215-36-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лазаренко, Наталя Анатоліївна; Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА812750 Жеплінська, Марія Михайлівна. Інноваційні ресурсоощадні технологіїї переробки топінамбуру [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська, В. В. Шутюк, Ю. Г. Сухенко. - Київ : Компринт, 2017. - 335 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 235-265. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-441-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шутюк, Віталій Володимирович; Сухенко, Юрій Григорович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА437944 Балабай, Катерина Сергіївна. Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Балабай Катерина Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА443047 Писарєв, Максим Григорович. Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Писарєв Максим Григорович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|