Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.8$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | СТ3162 ДСТУ 724:2006 Хрін столовий. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 724-92; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА406073 Охременко, Світлана Ігорівна. Товарознавча оцінка якості пасти з пряних трав, обробленої високим тиском [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Охременко Світлана Ігорівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА406595 Михайлова, Світлана Володимирівна. Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Михайлова Світлана Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА792089 Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 104-116. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-349-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА805476 Малыгина, Валентина Дмитриевна. Пасты из пряных трав: экономико-технологический аспект [Текст] : монография / Малыгина Валентина Дмитриевна, Грановский Алексей Иванович, Охременко Светлана Игоревна ; ГО ВТО "Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского". - Харьков : Панов А. Н. [изд.], 2016. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133-144 . - 300 прим. - ISBN 978-617-7474-60-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Грановский, Алексей Иванович; Охременко, Светлана Игоревна; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СТ9132 ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | СТ10510 ДСТУ 8624:2016 Кріп свіжий. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 304-89 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ДС138397 Охременко, Светлана Игоревна. Товароведная оценка качества пасты из пряных трав, обработанной высоким давлением [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Охременко Светлана Игоревна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2014. - 236, [2] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 151-166.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского (Кривой Рог)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ДС140225 Михайлова, Світлана Володимирівна. Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Михайлова Світлана Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 318, [2] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 172-202.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|