Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
ДС48682
Шамян, Сергей Маисович.
Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС57603
Тарпев, Василий Павлович.
Совершенствование процесса сушки чернослива с применением токов высокой частоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василий Павлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1998. - 238 л. - л. 221-237

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС57492
Глушко, Геннадий Иванович.
Оценка пригодности сортов абрикоса для длительного низкотемпературного хранения [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадий Иванович ; Крымский гос. аграрный ун-т. - Симф., 1998. - 174 л. - л. 123-141

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Крымский государственный аграрный университет (Симферополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС40937
Дубинина, Антонина Анатольевна.
Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский институт общественного питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА289968
Шамян, Сергій Маїсович.
Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА299182
Тарпев, Василь Павлович.
Удосконалення процесу сушіння чорносливу із застосуванням струмів високої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василь Павлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 28 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА301825
Глушко, Геннадій Іванович.
Оцінка придатності сортів абрикоса до тривалого низькотемпературного зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадій Іванович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА281280
Дубинина, Антонина Анатольевна.
Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский институт общественного питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА383991
Гребеннікова, Оксана Анатоліївна.
Біологічно активні речовини у плодах, листі та продуктах переробки перспективних сортів аличі [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / Гребеннікова Оксана Анатоліївна ; Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова. - О., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА384385
Василишина, Олена Володимирівна.
Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Василишина Олена Володимирівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський національний університет садівництва

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС128373
Василишина, Олена Володимирівна.
Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Василишина Олена Володимирівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2011. - 268 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 245-268.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Уманський національний університет садівництва

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС133477
Гребенникова, Оксана Анатольевна.
Биологически активные вещества в плодах, листьях и продуктах переработки перспективных сортов алычи [Текст] : дис. ... канд. биол. наук : 03.00.04 / Гребенникова Оксана Анатольевна ; Нац. акад. аграр. наук Украины, Никит. ботан. сад - Нац. науч. центр. - Ялта, 2011. - 175 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 130-154.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия аграрных наук Украины (Киев); "Никитский ботанический сад" национальный научный центр

Видання зберігається у :

13.
ВА777977
   Осокіна, Ніна Максимівна.
Наукове обгрунтування нових технологій тривалого зберігання і переробки плодів вишні [Текст] : монографія / Осокіна Н. М., Василишина О. В. - Умань : Сочінський [вид.], 2014. - 192 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 151-166. - 300 прим. - ISBN 978-966-304-056-1

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Василишина, Олена Володимирівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського