Пошуковий запит: (<.>U=Л913.2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. | ДС48682 Шамян, Сергей Маисович. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС57603 Тарпев, Василий Павлович. Совершенствование процесса сушки чернослива с применением токов высокой частоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василий Павлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1998. - 238 л. - л. 221-237Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС57492 Глушко, Геннадий Иванович. Оценка пригодности сортов абрикоса для длительного низкотемпературного хранения [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадий Иванович ; Крымский гос. аграрный ун-т. - Симф., 1998. - 174 л. - л. 123-141Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Крымский государственный аграрный университет (Симферополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС40937 Дубинина, Антонина Анатольевна. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский институт общественного питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА289968 Шамян, Сергій Маїсович. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА299182 Тарпев, Василь Павлович. Удосконалення процесу сушіння чорносливу із застосуванням струмів високої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василь Павлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 28 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА301825 Глушко, Геннадій Іванович. Оцінка придатності сортів абрикоса до тривалого низькотемпературного зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадій Іванович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА281280 Дубинина, Антонина Анатольевна. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский институт общественного питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА383991 Гребеннікова, Оксана Анатоліївна. Біологічно активні речовини у плодах, листі та продуктах переробки перспективних сортів аличі [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / Гребеннікова Оксана Анатоліївна ; Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова. - О., 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА384385 Василишина, Олена Володимирівна. Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Василишина Олена Володимирівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2011. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Уманський національний університет садівництва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС128373 Василишина, Олена Володимирівна. Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Василишина Олена Володимирівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2011. - 268 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 245-268.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Уманський національний університет садівництва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС133477 Гребенникова, Оксана Анатольевна. Биологически активные вещества в плодах, листьях и продуктах переработки перспективных сортов алычи [Текст] : дис. ... канд. биол. наук : 03.00.04 / Гребенникова Оксана Анатольевна ; Нац. акад. аграр. наук Украины, Никит. ботан. сад - Нац. науч. центр. - Ялта, 2011. - 175 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 130-154.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия аграрных наук Украины (Киев); "Никитский ботанический сад" национальный научный центр
Видання зберігається у :
|
13. | ВА777977 Осокіна, Ніна Максимівна. Наукове обгрунтування нових технологій тривалого зберігання і переробки плодів вишні [Текст] : монографія / Осокіна Н. М., Василишина О. В. - Умань : Сочінський [вид.], 2014. - 192 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 151-166. - 300 прим. - ISBN 978-966-304-056-1Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Василишина, Олена Володимирівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|