Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л918<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ДС92561 Мячикова, Нина Ивановна. Технология полуфабрикатов из культивируемых грибов вешенка обыкновенная и кулинарной продукции с их использованием [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Мячикова Нина Ивановна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2006. - 320 л. - Библиогр.: л. 176-196Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА344478 М'ячикова, Ніна Іванівна. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М'ячикова Ніна Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р95531 Соление и консервирование грибов [Текст] / сост. П. И. Акунин. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2002. - 32 с. - (Коротко о вкусном). - ISBN 966-548-505-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Акунин, Петр Иванович (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА394331 Ястреба, Юлія Анатоліївна. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | АО271407 Лавренюк, Марія. Печериці для мудрої господині [Текст] / Марія Лавренюк. - Т. : Навчальна книга - Богдан, 2013. - 71 с. : кольор. іл. - ISBN 978-966-10-3473-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА786234 Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі грибної сировини [Текст] : монографія / [О. П. Неклеса та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 144 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-313-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Неклеса, Ольга Павлівна; Гринченко, наталія Геннадіївна; Горальчук, Андрій Богданович; Нагорний, О. Ю.; Гринченко, О. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА789306 Ястреба, Юлія Анатоліївна. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-[150]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-191-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | РА444819 Кублінська, Ірина Анатоліївна. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кублінська Ірина Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2020. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ДС148171 Ястреба, Юлія Анатоліївна. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2012. - 232 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|