Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ВА619183
Емельченко, П. А..
Технология колбасных и ветчинно-штучных изделий [Текст] : учеб. пособие / П. А. Емельченко, В. И. Косилов. - Оренбург : Издательский центр ОГАУ, 2000. - 108 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косилов, В. И

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА619179
Шарафутдинов, Газимзян Салимович.
Технология переработки, хранения и стандартизации продуктов животноводства [Текст] : учеб. пособие для студ. с.-х. вузов / Г. С. Шарафутдинов [и др] ; Казанская гос. сельскохозяйственная академия. - Казань : Издательство Казанского ун-та, 2000. - 176 с.: рис. - Библиогр.: с.173. - ISBN 5-7464-0474-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Аскаров, Ривгат Шарафович; Каримуллин, Фаиз Вагизович; Казанская гос. сельскохозяйственная академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА644956
Коршунова, Анна Федоровна.
Технология производства продукции общественного питания. Мясо. Технологические аспекты переработки и использования [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов / А. Ф. Коршунова ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 120 с. - Библиогр.: с. 117

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р104470

Технологія зберігання та консервування м'яса [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної і лабораторної робіт для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Баль-Прилипко. - К. : НУХТ, 2004. - 27 с. - Бібліогр.: с. 25-26

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р104424

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. І. Гончаров, М. М. Клименко. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с. - Бібліогр.: с. 23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гончаров, Георгій Іванович (уклад.); Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА681581

Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підруч. для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ / М. М. Клименко [та ін.] ; ред. М. М. Клименко. - К. : Вища освіта, 2006. - 639 с.: рис., табл. - ISBN 966-8081-64-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайович; Віннікова, Людмила Георгіївна; Береза, Іван Григорович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА794563

Технологія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посіб. для підгот. фахівців за напрямом "Харчова технологія та інженерія" / [В. В. Власенко та ін.] ; за ред. проф. Власенка В. В. - 2-ге вид. - Вінниця : Нілан, 2014. - 358 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 354-355. - 500 прим. - ISBN 978-617-7212-20-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Власенко, Володимир Васильович; Скоромна, Оксана Іванівна; Власенко, Ірина Георгіївна; Фаріонік, Тарас Володимирович; Гирич, Сергій Володимирович; Новгородська, Надія Володимирівна; Власенко, Володимир Васильович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА827550
Хомич, Володимир Тимофійович.
Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / В. Т. Хомич, Л. В. Баль-Прилипко ; [за ред. В. Т. Хомича]. - Київ : НУБіП України, 2018. - 113 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 111-113. - 300 прим. - ISBN 978-617-7630-32-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Хомич, Володимир Тимофійович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА848336

Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції [Текст] : навч. посіб. / [уклад.: А. В. Сачко та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2021. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 88. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського