Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92 я73-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ВА611745

Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Богомолов [та ін.] ; ред. О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий. - Х. : Видавництво Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001. - 242 с.: іл. - (Підручники та учбові посібники). - Бібліогр.: с. 237-238. - ISBN 5-7763-2137-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Богомолов, О. В.; Перцевий, Ф. В.; Сафонова, О. М.; Тіщенко, Л. М.; Гринченко, О. О.; Богомолов, О. В. (ред.); Перцевий, Ф. В. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА646373

Скотарство і технологія виробництва та переробки молока і яловичини [Текст] : підруч. для підготовки фахівців в аграр. вищ. навч. закл. I-II рівнів акредитації із спец. "Зоотехнія" / Ю. Д. Рубан [и др.] ; ред. Ю. Д. Рубан. - К. : Мета, 2003. - 368 с.: іл. - Бібліогр.: с. 357-359. - ISBN 966-7947-17-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рубан, Юрій Дмитрович; Борщ, Олександр Васильович; Сирота, Олександр Гнатович; Хоменко, Микола Павлович; Рубан, Юрій Дмитрович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА740284
Мирось, Віталій Васильович.
Технологія виробництва молока та яловичини [Текст] : навч. посіб. / В. В. Мирось, В. Г. Василець, І. Г. Бабарика ; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Х. : ХНАУ, 2009. - 197 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 187. - 1000 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  
  


Дод. точки доступу:
Василець, Валентина Григорівна; Бабарика, Ігор Григорович; Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА805568

Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі [Текст] : підручник / Баль-Прилипко Л. В. [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Л. В. Баль-Прилипко. - Вид. 2-ге, випр. та допов. - Київ : Компринт, 2016. - 422 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-223-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Баль-Прилипко, Л. В.; Слободянюк, Н. М.; Леонова, Б. І.; Крижова, Ю. П.; Баль-Прилипко, Л. В. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського