Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л92-14 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | Р102469 Мікробіологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Поводзинський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 13 с. - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Поводзинський, Вадим Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р109784 Мікробіологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Воронцов, С. В. Ігнатенко. - К. : НУХТ, 2006. - 35 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Воронцов, Олександр Олександрович (уклад.); Ігнатенко, Сергій Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА708641 Мікробіологія м'яса та м'ясопродуктів (практикум) [Текст] : навч. посіб. для підгот. фахівців у ВНЗ III-IV рівнів акредитації за напрямами "Харчова технологія та інженерія", "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва", "Ветеринарна медицина" / В. В. Власенко [та ін.]. - Вінниця : Едельвейс і К, 2008. - 308 с. - Бібліогр.: с. 263-265. - ISBN 978-966-2150-51-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Власенко, В. В.; Скибіцький, В. Г.; Власенко, І. Г.; Ібатулліна, Ф. Ж.; Козловська, Г. В.; Мельник, М. В.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|