Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.16-51<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ВА771607
   Сухенко, Владислав Юрійович.
Моделювання процесів подрібнення м'яса і синтез технологічних машин [Текст] : монографія / В. Ю. Сухенко. - К. : КОМПРИНТ, 2013. - 226 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 209-226. - 300 прим. - ISBN 978-966-2719-73-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА404802
Батраченко, Олександр Вікторович.
Підвищення ефективності роботи та довговічності м'ясорізальних машин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Батраченко Олександр Вікторович ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2014. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Вінницький національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС140510
Батраченко, Олександр Вікторович.
Підвищення ефективності роботи та довговічності м'ясорізальних машин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Батраченко Олександр Вікторович ; Черкас. держ. технол. ун-т. - Черкаси, 2014. - 284 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 161-181.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черкаський державний технологічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА451663
Батраченко, Олександр Вікторович.
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Батраченко Олександр Вікторович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 41 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського