Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.216$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС128737
Погребняк, Андрей Владимирович.
Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 173, [31] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-172.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА393267
Погребняк, Андрій Володимирович.
Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА395076
Шарпе, Ганна Олександрівна.
Розробка технології швидкозаморожених напівфабрикатів із замороженої м'ясної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Ганна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л924 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС149571
Шарпе, Анна Александровна.
Разработка технологии быстрозамороженных полуфабрикатов из замороженного мясного сырья [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Анна Александровна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2012. - 154 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 115-130.

Рубрикатор НБУВ:
 Л924 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського