Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
РА334505
Черкашина, Наталья Александровна.
Рациональные режимы посола при производстве ветчинных изделий [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Черкашина Наталья Александровна ; Всесоюзная академия сельскохозяйственных наук им. В.И.Ленина, Научно-технический центр мясной и молочной промышленности, Всеоюзный научно-исследовательский и конструкторский ин-т мясной промышленности (ВНИКИМП). - М., 1991. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Научно-технический центр мясной и молочной промышленности; Всеоюзный научно-исследовательский и конструкторский институт мясной промышленности (ВНИКИМП); Всесоюзная академия сельскохозяйственных наук имени В. И. Ленина; Научно-технический центр мясной и молочной промышленности; Всеоюзный научно-исследовательский и конструкторский институт мясной промышленности (ВНИКИМП)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА308125
Довлятов, Сардар Азиз-оглы.
Разработка технологии соленых мясопродуктов из парной буйволятины [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Довлятов Сардар Азиз-оглы ; РАСХН, Всероссийский НИИ мясной промышленности (ВНИИМП). - М., 1992. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
РАСХН; Всероссийский НИИ мясной промышленности (ВНИИМП); РАСХН; Всероссийский НИИ мясной промышленности (ВНИИМП)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС116513
Кишенько, Ирина Ивановна.
Разработка технологий солёных мясопродуктов из сырья с различным характером автолиза при использовании гравитационно-ударного воздействия в условиях вакуума [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : [05.00.00] / Кишенько Ирина Ивановна ; Киев. технол. ин-т пищ. пром-сти. - К., 1993. - 106, [10] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 91-106.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киевский технологический институт пищевой промышленности

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА402078
   Кишенько, Ірина Іванівна.
Теорія моделювання складу солених м'ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних систем [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Кишенько Ірина Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 46 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА429777
Старкова, Ельвіна Решатівна.
Вдосконалення біотехнології солених м'ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Старкова Ельвіна Решатівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2017. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС138624
   Кишенько, Ірина Іванівна.
Теорія моделювання складу солених м'ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних систем [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Кишенько Ірина Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 399 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 306-338.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського