Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | РА334505 Черкашина, Наталья Александровна. Рациональные режимы посола при производстве ветчинных изделий [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Черкашина Наталья Александровна ; Всесоюзная академия сельскохозяйственных наук им. В.И.Ленина, Научно-технический центр мясной и молочной промышленности, Всеоюзный научно-исследовательский и конструкторский ин-т мясной промышленности (ВНИКИМП). - М., 1991. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Научно-технический центр мясной и молочной промышленности; Всеоюзный научно-исследовательский и конструкторский институт мясной промышленности (ВНИКИМП); Всесоюзная академия сельскохозяйственных наук имени В. И. Ленина; Научно-технический центр мясной и молочной промышленности; Всеоюзный научно-исследовательский и конструкторский институт мясной промышленности (ВНИКИМП)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА308125 Довлятов, Сардар Азиз-оглы. Разработка технологии соленых мясопродуктов из парной буйволятины [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Довлятов Сардар Азиз-оглы ; РАСХН, Всероссийский НИИ мясной промышленности (ВНИИМП). - М., 1992. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: РАСХН; Всероссийский НИИ мясной промышленности (ВНИИМП); РАСХН; Всероссийский НИИ мясной промышленности (ВНИИМП)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС116513 Кишенько, Ирина Ивановна. Разработка технологий солёных мясопродуктов из сырья с различным характером автолиза при использовании гравитационно-ударного воздействия в условиях вакуума [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : [05.00.00] / Кишенько Ирина Ивановна ; Киев. технол. ин-т пищ. пром-сти. - К., 1993. - 106, [10] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 91-106. Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Киевский технологический институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА402078 Кишенько, Ірина Іванівна. Теорія моделювання складу солених м'ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних систем [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Кишенько Ірина Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 46 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | РА429777 Старкова, Ельвіна Решатівна. Вдосконалення біотехнології солених м'ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Старкова Ельвіна Решатівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2017. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ДС138624 Кишенько, Ірина Іванівна. Теорія моделювання складу солених м'ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних систем [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Кишенько Ірина Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 399 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 306-338.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|