![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА386227 Бурцева, Ганна Володимирівна. Біологічні властивості бактерій, здатних до ферментування м'ясної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Бурцева Ганна Володимирівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного. - К., 2011. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут мікробіології і вірусології імені Д. К. Заболотного (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС136234 Бурцева, Ганна Володимирівна. Біологічні властивості бактерій, здатних до ферментування м'ясної сировини [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Бурцева Ганна Володимирівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2011. - 166 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 129-150.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА408261 Максименко, Анна Євгенівна. Технологія сушеного м’ясного напівфабрикату для кулінарної продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Максименко Анна Євгенівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА871144 Підвищення енергетичної і ресурсної ефективності процесів і апаратів кондуктивного жарення м'яса [Текст] : монографія / В. О. Скрипник [та ін.] ; [за заг. ред. В. О. Скрипника] ; Полтав. держ. аграр. ун-т. - Полтава : ПДАУ, 2024. - 273 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 256-272. - 300 прим. - ISBN 978-617-8231-49-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна; Фарисєєв, Андрій Геннадійович; Тарасенко, Дмитро Сергійович; Скрипник, В. О. (ред.); Полтавський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|