Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л921$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | РА366316 Сабіров, Олександр Володимирович. Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16 / Сабіров Олександр Володимирович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | СТ2877 ДСТУ 4671:2006 Продукти з яловичини, баранини варені, копчено-варені, сирокопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16-17Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Франко, О (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ2982 ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 16594-85, ГОСТ 17482-85, ГОСТ 18236-85, ГОСТ 18255-85, ГОСТ 18256-85; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 26 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 25-26Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Франко, О (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СТ2365 ДСТУ 4431:2005 Продукти делікатесні з мяса поросят і телят. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левитська, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС125525 Сабіров, Олександр Володимирович. Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Сабіров Олександр Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 181, [125] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 158-181.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА769459 Руцкая, Тамара. Домашняя свиноферма. Разведение. Содержание. Переработка мяса и сала [Текст] / [Руцкая Тамара]. - Донецк : Агентство-Мультипресс, 2013. - 286 с. - Бібліогр.: с. 285. - 5500 прим. - ISBN 978-966-519-291-6 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ДС140985 Пономаренко, Володимир Михайлович. Порівняльна оцінка продуктивності та якості м'яса свиней миргородської і великої білої порід та гібридного молодняка [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.01 / Пономаренко Володимир Михайлович ; НААН України, Ін-т розведення і генетики тварин . - Київ ; Чубинське, 2013. - 137, [1] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 100-134.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут розведення і генетики тварин (Чубинське)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|