Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л921$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
РА366316
Сабіров, Олександр Володимирович.
Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16 / Сабіров Олександр Володимирович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л921 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2877
ДСТУ 4671:2006

Продукти з яловичини, баранини варені, копчено-варені, сирокопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16-17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Франко, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ2982
ДСТУ 4668:2006

Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 16594-85, ГОСТ 17482-85, ГОСТ 18236-85, ГОСТ 18255-85, ГОСТ 18256-85; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 26 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 25-26

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Франко, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ2365
ДСТУ 4431:2005

Продукти делікатесні з мяса поросят і телят. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левитська, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС125525
Сабіров, Олександр Володимирович.
Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Сабіров Олександр Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 181, [125] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 158-181.

Рубрикатор НБУВ:
 Л921 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА769459
Руцкая, Тамара.
Домашняя свиноферма. Разведение. Содержание. Переработка мяса и сала [Текст] / [Руцкая Тамара]. - Донецк : Агентство-Мультипресс, 2013. - 286 с. - Бібліогр.: с. 285. - 5500 прим. - ISBN 978-966-519-291-6
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
 Л921 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС140985
Пономаренко, Володимир Михайлович.
Порівняльна оцінка продуктивності та якості м'яса свиней миргородської і великої білої порід та гібридного молодняка [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.01 / Пономаренко Володимир Михайлович ; НААН України, Ін-т розведення і генетики тварин . - Київ ; Чубинське, 2013. - 137, [1] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 100-134.

Рубрикатор НБУВ:
 П65-6 
 Л921 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут розведення і генетики тварин (Чубинське)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського