Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л921 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
СТ2877
ДСТУ 4671:2006

Продукти з яловичини, баранини варені, копчено-варені, сирокопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16-17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Франко, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2982
ДСТУ 4668:2006

Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 16594-85, ГОСТ 17482-85, ГОСТ 18236-85, ГОСТ 18255-85, ГОСТ 18256-85; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 26 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 25-26

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Франко, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ2365
ДСТУ 4431:2005

Продукти делікатесні з мяса поросят і телят. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левитська, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського