Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л921 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | СТ2877 ДСТУ 4671:2006 Продукти з яловичини, баранини варені, копчено-варені, сирокопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16-17Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Франко, О (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | СТ2982 ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 16594-85, ГОСТ 17482-85, ГОСТ 18236-85, ГОСТ 18255-85, ГОСТ 18256-85; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 26 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 25-26Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Франко, О (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ2365 ДСТУ 4431:2005 Продукти делікатесні з мяса поросят і телят. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левитська, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|