Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.041-33$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
ДС95905
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
Формування бар'єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Онищенко В'ячеслав Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 232 арк. - арк. 136-160

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА340268
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
Формування бар'єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Онищенко В'ячеслав Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА720225
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. М. Онищенко [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2009. - 223 с.: табл. - Бібліогр.: с. 214-223. - ISBN 978-966-680-472-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА722699
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
Наукові та практичні аспекти виробництва і застосування натуральних ковбасних оболонок [Текст] : монографія / В. М. Онищенко [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі, Харківський торговельно-економічний ін-т Київського національного торговельно-економічного ун-ту. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 125-132. - ISBN 978-966-450-108-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА429429
Доманова, Олена Володимирівна.
Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Доманова Олена Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2017. - 23 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА451029
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Онищенко В'ячеслав Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 43 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського