![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л946.1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА397827 Карнаушенко, Юлія Вікторівна. Удосконалення процесу сушіння м'яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Карнаушенко Юлія Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС139320 Карнаушенко, Юлия Викторовна. Усовершенствование процесса сушки мяса мидии в псевдоожиженном слое с применением осциллирования и его аппаратурное оформление [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Карнаушенко Юлия Викторовна ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2012. - 251 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 153-174.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|